Bel ons: +31 (0)6 20 3333 21

Portfolio - Websites

responsive websites

Vervolg websites portfolio (2) | MJ-Webdesign

De afgelopen jaren hebben wij vele tientallen WordPress websites mogen ontwerpen en bouwen voor bedrijven in de regio en ver daarbuiten.
Hieronder een overzicht (van de al wat oudere websites):

FYSIOTHERAPIE WEST ZEEUWS-VLAANDEREN
Website voor Praktijk Fysiotherapie West Zeeuws-Vlaanderen, met vestigingen in Breskens, Cadzand, Eede, IJzendijke, Oostburg, Schoondijke en Sluis.
URL: fysiotherapie-wzv.nl

HINNEMAN RIJSCHOOL
Auto, motor of vrachtwagenrijbewijs halen? Dat kan snel en efficiënt bij rijschool Hinneman te IJzendijke. Website, inclusief diashow, aanmeldformulier, Google optimalisatie, etc.
URL: hinneman.nl

HST TRANSPORT GOES
Een deel van de foto’s zijn gemaakt door MJ-Webdesign, inclusief dronefotografie. SSL certificaat (https), Google zoekmachine optimalisatie (seo), responsive, contactformulieren, beveiliging, back-up systeem, OpenStreet Maps, etc.
URL: hsttransport.nl

REDACO
Bouwen en verbouwen in Zeeuws-Vlaanderen. Uw professioneel en betrouwbaar klusbedrijf. Website, inclusief 'Ken Burns effect' slideshow, projecten pagina, contactformulier, SEO, responsive (dus ook voor mobiel gebruik) , etc.
URL: redaco.nl

Voor RIVAGE VERHUUR NIEUWVLIET hebben we een Blog mogen ontwikkelen, een waardevolle aanvulling voor hun website. Volg Rivage en hun gasten op vakantie aan de Zeeuwse kust met foto’s en verhalen. De website kan zelf worden onderhouden door de eigenaar (cms).

URL: rivage.nu

SCHILDERSBEDRIJF PETER BOEIJE
Nieuwe website voor Schilder- en onderhoudsbedrijf Peter Boeije te Oostburg. Te bekijken vanaf een mobieltje tot groot beeldscherm, inclusief Google website optimalisatie, back-up systeem, beveiliging, etc.
URL: schildersbedrijfpeterboeije.nl

STIJLVOL-C
Website voor Claudia Nooren, gecertificeerd interieur en kleurstyliste | Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland. 'One-page' design, brede strak-speelse vormgeving, SSL beveiliging, SEO, CMS, etc..

URL: stijlvol-c.nl

SPUIPLEIN 41
Website voor Restaurant Spuiplein 41 te Breskens.
Moderne, 'strakke' website voorzien van zoekmachine optimalisatie, cms, mobielvriendelijk, formulier, video, reserveringsmodule, etc.

URL: spuiplein41.nl

DE GROENE V.O.F.
Website voor administratie- en belastingadviesburo de Groene V.O.F. Terneuzen Fraai full-screen one-page design met enkele 'special effects', mooie foto's, contactformulier, cms, seo, etc.

URL: degroene.info

CROES HOME PROJECTS
Website voor Croes Home Projects te Philippine. Dirk Croes geeft kleur aan uw interieur! Alles onder 1 dak. Vanaf een mobieltje tot groot beeldscherm prima te bekijken website.

URL: croeshomeprojects.nl

MATCH SPORTMANAGEMENT
MATCH staat voor Management / Advies / Training / Coaching / Health. gespecialiseerd in sportclinics, beweegworkshops en sportieve seminars. CMS, SEO, responsive, etc.

URL: match-sportmanagement.nl

Het Hengelose Kaasboertje (Overijssel)
Website voor het Hengelose Kaasboertje (huisstijl: Hollands Schoon). Bijzondere website: 'One-Page-design'.
Mobiel vriendelijk, CMS, Google geoptimaliseerd, fullscreen, etc.
URL: het-hengelose-kaasboertje.nl

Imuri - Piemonte
In het Noorden van Italië, in de regio Piemonte, ligt een waar stukje paradijs ‘De Langhe’ geheten....  Op vakantie naar Italië? Neem dan zeker eens een kijkje op de site!
URL: imuri-piemonte.com

Website voor Café Centraal, hét middelpunt van 't Spuiplein te Breskens waar gegeten, gedronken, gepraat en na 22.00 uur gefeest kan worden.
Veel info, zoals de complete kaart, geschiedenis, foto's, etc...
URL: centraalcafe.nl

Dreamwork Renovaties
CMS responsive website voor Dreamwork Renovaties Breskens. U kunt er terecht voor allerhande kleine en grote klussen. Of het nu gaat om de renovatie van uw badkamer, het betegelen van de hal of het plaatsen van een aanbouw.
URL: dreamworkrenovaties.nl

HOEVE PALLETS
Website voor Jean van Hoeve, inkoop en verkoop pallets en kisten. Google zoekmachine optimalisatie (SEO), contactformulier, locatiekaartje, responsive ontwerp, etc.
URL: hoeve-pallets.nl

W DE LOOZE
Website voor Wout de Looze, onderhoud, loonwerk en kraanverhuur te IJzendijke. Vanzelfsprekend mobiel vriendelijk en voorzien van Google website optimalisatie waardoor de site goed gevonden kan worden. Duidelijke navigatiestructuur en ruim opgezet.
URL: wdelooze.nl

Joke Pouwels
Website voor Joke Pouwels, maatkleding en speciale kleding.
Joke is gestopt met haar winkel in Goes en richt zich nu volledig op het ontwerpen en maken van kleding in haar atelier te Kloosterzande.
URL: joke-pouwels.nl

VSM van Steen - Constructiebedrijf Zeeland
Website voor VSM van Steen – Mechacon te IJzendijke.
VSM is een jong bedrijf, gebaseerd op een jarenlange ervaring in de landbouw- mechanisatie. Ook verhuur van stalling en/of bedrijfsruimte
URL: constructiebedrijfzeeland.com

Familieparadijs De Kreeke, 't Krekeltje en Victoriadoolhof
Website voor Familieparadijs De Kreeke, 't Krekeltje en Victoriadoolhof. Een website boordevol informatie over dit 'speelparadijs' voor kinderen te Eede. CMS, SEO, responsive, etc.

URL: dekreeke.nl

Slijperij Langeraert
Website + webwinkel met online iDeal betaling voor Slijperij Langeraert, specialist in het handmatig slijpen, conditioneren, modelleren en balanceren van Japanse en exclusieve scharen. CMS + responsive.
URL: deslijperij.com

Bistro de Buurman
'responsive' website (ook te bekijken op GSM en tablet!) voor Bistro de Buurman, Spuiplein te Breskens.
Er is gebruik gemaakt van grote foto's, royale opzet, CMS systeem, SEO,  slideshow, uitklapbare navigatie, enz.
URL: bistrodebuurman.nl

Heavenly Sculptures
Heavenly Sculptures: sharing the passion for collecting fine works of art, mostly religious. Website in 't Engels.
Volledig CMS, klant onderhoudt zelf de site. Regelmatige update.
Strak en zakelijke uitstraling.
URL: heavenly-sculptures.com

D’Ouwe Kerke
Website voor d’Ouwe Kerke, het sociaal-culturele hart van Retranchement. CMS, mobiel vriendelijk, Google (SEO) optimalisatie, fullscreen met fraaie luchtfoto, etc.

URL: douwekerke.nl

JV-Engineering
Sinds 2007 heeft JV-Engineering een breed scala aan uitdagende opdrachten mogen uitvoeren in de automotive, agrarische, civiele en industriële sector.
URL: jv-engineering.nl

De Passant
Website voor De Passant Bed & Breakfast te Breskens. Genieten van de gastvrijheid, de rust, een lekker ontbijt en is een heerlijke plek om te slapen.
URL: passantbreskens.nl

Muziekvereniging Excelsior
Website voor Christelijke muziekvereniging Excelsior Cadzand.
CMS, mobiel vriendelijk, slide-show, fotoalbums, video albums, uitklap menu, Google maps, Agenda, Actueel (nieuws) pagina, etc...
URL: excelsiorcadzand.nl

The Unforgiven
Zin in een (hardrock) feestje? We hebben een website mogen maken voor The Unforgiven, een Nederlandse Metallica tribute band. CMS, responsive, Youtube video integratie, facebook album integratie, Tour data, SEO, nieuwsberichten, enz..
URL: theunforgiven.nl

American Car Recycling
Website voor American Car Recycling Bernie van den Berg te Axel. Professionele fullscreen website met een uniek zoeksysteem naar gebruikte auto-onderdelen, zichtbaar op elk beeldscherm, CMS systeem, enz.
URL: vandenbergusacars.com

Ilse Art
Ilse Art (Zuidzande) maakt o.a. portret tekeningen van zowel jonge als oudere mensen. Behalve portretten maakt Ilse ook schilderijen voor de babykamer, kinderkamer of muur zelf. 'One-page Landingspagina'.

URL: ilse-art.nl

Startpagina-zeeland
startpagina-zeeland.nl is hèt Zeeuwse beginpunt om te surfen op internet! Startpagina Zeeland biedt u een grote diversiteit aan bruikbare en unieke verwijzingen naar waardevolle websites gerangschikt per rubriek.
URL: startpagina-zeeland.nl

computerscherm

Hieronder een overzicht van de eerste (niet responsive) websites:

Hilde Barbier
Website voor de Eeklose beeldend kunstenares Hilde Barbier.
Hilde werkt met model, etsen, portret en creëert reeksen reistekeningen in evenveel mengtechnieken. Website met een bijzondere opening! Nieuwsgierig?
URL: hildebarbier.be

Riet- en dakdekkersbedrijf DEN OUDEN
Na 'Red Cedar Dak' was ook de website voor rietdekkersbedrijf den Ouden aan vervanging toe (in ongeveer dezelfde stijl). Er is gebruik gemaakt van php, jquery, javascript, full screen image, lightbox, enz. en is tablet ready, incl. iPad. Meer info:
URL: rietdekker-denouden.nl

Les Sapins
Welkom in de Franse Pyreneeën. Op het Plateau de Sault (uurtje van Andorra), ligt Camping Les Sapins, op 1280 meter hoogte.
Website in 4 talen.
URL: lessapins-camurac.com

ELSTA
De ELSTA centrale behoort tot de schoonste gasgestookte centrales van Europa.
ELSTA staat voor "Electricity and Steam Association" en is een warmtekracht centrale gelegen in Zeeuws-Vlaanderen.

URL: elstacogen.nl

Van Damme VIP Service Sluis
is een jong en dynamisch bedrijf dat zorg draagt voor directie-/vipvervoer op maat, met eigen auto’s. Voor zowel zakelijke klant als particulier.

URL: vdvipservice.nl

Bed and Breakfast De Polder
Gelegen in Zeeuws Vlaanderen, tussen het dorp IJzendijke en gehucht "Turkeye", biedt Bed and Breakfast De Polder enkele ruime comfortabele kamers, waar u in alle rust heerlijk kunt verblijven.

URL: bnb-depolder.nl

Bouwbedrijf van Hoorickx en Zn.
is een ambachtelijk familiebedrijf. Nieuwbouw, verbouw, onderhoud of restauratie. Vanaf idee tot de sleutel op de deur verzorgt en begeleidt Hoorickx het project.

URL: hoorickx.nl

Verhulst Stofferingen Zuidzande
Raamdecoratie, vloerbedekkingen, zonweringen en meubel stofferingen.
Eén algemene basispagina, die later nog uitgebreid kan worden. Veel oog voor strak en chique design.
URL: verhulststofferingen.nl

De hovenierderij
is een kleinschalige onderneming, in West-Zeeuws-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring op het gebied van ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Uw hovenier voor een stralende tuin, het hele jaar door!
URL: dehovenierderij.nl

Rivage Landscaping
is al sinds jaren actief in tuin en woning services. Ze kunnen uw volledige tuin ontwerpen en inrichten inclusief alle bestratingen en schuttingen, maar ook uw heg snoeien of wekelijks uw gras maaien.
URL: rivagelandscaping.nl

Verdurmen Bouw
Een groot werk of een klein, Verdurmen Bouw in IJzendijke gaat altijd voor kwaliteitsbouw. Het team van Verdurmen Bouw weet van aanpakken. Nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw, onderhoud en reparatie, het IJzendijkse bouwbedrijf is zeer veelzijdig.
URL: verdurmenbouw.nl

JS-Cars
Repair & bodyshop | racecar engeneering. JS-Cars te Sluis is een modern, maar ambachtelijk garagebedrijf.
Bij JS-Cars kunt u terecht voor van alles en nog wat. Alle merken, alle type's. Van reparatie tot restauratie...
URL: js-cars.nl

enz...