Bel ons: +31 (0)6 20 3333 21

Portfolio - Websites / responsive

responsive websites

MJ-Webdesign is een dynamisch bedrijf en heeft vele ontwerpen mogen maken voor zowel particulieren als bedrijven.

Behalve websites ontwerpen en bouwen is er nog meer mogelijk, zoals posters, flyers, t-shirts ontwerp, visitekaartjes, logo's, spandoeken, enz. Voorbeelden daarvan vindt u via overige.

Hieronder een overzicht van 'responsive' websites. Dat zijn websites die geschikt zijn vanaf mobiel ('mobielvriendelijk') tot tablet en van laptop tot groot beeldscherm, oftewel geschikt voor elke beeldschermresolutie!

WEBSTITCH BORDUUR EN PRINTSTUDIO
Terug van (n)ooit weggeweest uit Groede, voor al uw werk- en promokleding borduren, bedrukken en relatiegeschenken.
'luxe landingspagina' oftewel één webpagina met de meest belangrijke gegevens, inclusief Google SEO. Ook dat kan bij MJ-Webdesign!
URL: webtitch.nl

RESTAURANT L'ANGOLO CADZAND
waar je op het goede adres bent voor een avond vol smaak en gezelligheid in Cadzand-Dorp, gelegen net achter de zonovergoten kust van Cadzand-Bad. Website in 3 talen met veel fotomateriaal, reserveren systeem, Google optimalisatie, etc.
URL: langolo-cadzand.nl

ACUPUNCTUUR MARIE-CLAIRE JANSSENS
De praktijk is al jaren een begrip in Zeeuws-Vlaanderen en Vlaanderen en is een centrum voor Oosterse geneeswijzen. De website bevat veel informatie en is voorzien van Google optimalisatie, responsive, SSL, beveiliging, etc.
URL: acupunctuurmcj.nl

LELIEDOODLES - KLEINSCHALIGE FOKKER
Enthousiaste labradoodle fokker, speelgoed en benodigdheden, inclusief webshop. Ook het logo is ontworpen door MJ-Webdesign. Mobiel vriendelijke website inclusief Google SEO.
URL: leliedoodles.nl

FOTOGRAFIE ALTENBURG
is een gepassioneerde fotograaf met een scherp oog voor detail en emotie. Maakt foto's voor voor groepen, modellen, huwelijk, bedrijven, etc. Mobiel vriendelijke website met veel info en voorbeelden, voorzien van Google optimalisatie, SSL, etc.
URL: altenburg-fotografie.nl

FYSIOFIT TONY VAN LEIDEN
is een Fysiotherapiepraktijk gevestigd in Sportcentrum Delta aan de N.J. Hartestraat te Terneuzen, tegenover de Veste. 'One page' website met alle vitale informatie, Google SEO, etc.

URL: fysiofitvanleiden.nl

VERKEERSSCHOOL MATIJS VISSER
Autorijschool - Verkeersschool Visser (actief in Deventer en omgeving) helpt jou je rijvaardigheid te ontwikkelen. Website met veel informatie over theorie, praktijk, rijangst, faalangst, ADHD, etc. Mobiel vriendelijke website voorzien van Google SEO, SSL, etc.
URL: verkeersschoolvisser.nl

HOTEL ROOMS BRESKENS
Knus familiehotel met 14 kamers van verschillende groottes, elk met hun eigen karakter. Website met informatie over de kamers, Breskens en omgeving, FAQ, SEO optimalisatie, beveiliging, back-up systeem, etc. Foto's o.a. gemaakt door MJ-Webdesign en Henk Verstraaten.
URL: hotelroomsbreskens.nl

RESTAURANT PIZZERIA SENCE
It just makes sence bij Restaurant Sence te Burgh-Haamstede!
'One-page' webdesign, incl. diashow, video (deeg voorbereiding), menukaart, etc.
Uiteraard mobiel vriendelijk, Google optimalisatie, etc.
URL: restaurantsence.nl

UIENHANDEL BLONDEEL AARDENBURG
Aankopen, sorteren, verpakken en verkopen van gele en rode uien. 'One-page' webdesign met de meest belangrijke informatie, uiteraard mobiel vriendelijk en voorzien van beveiliging, ssl, back-up systeem, Google optimalisatie (SEO), etc.
URL: uienhandelblondeel.nl

AUTORIJSCHOOL CLAUDIA BEURSKENS
Rijschool regio Venlo. Ook dit is een 'One-page' design website, oftewel de meest belangrijke informatie op 1 pagina. Opgeleverd inclusief beveiliging, ssl, back-up systeem, Google SEO, etc.
URL: rijschoolclaudiabeurskens.nl

BEST HUNTING | Georganiseerde Jachtreizen
Verzorgde jachtdagen onder professionele begeleiding.
Website met veel informatie over diverse locaties en mogelijkheden. Voorzien van Google optimalisatie, mobielvriendelijk, SSL, etc.
URL: besthunting.nl

BKZEELAND | Bouwtechnisch Keuringsbureau Zeeland
BK Zeeland is gespecialiseerd in bouwkundige keuringen voor zowel aankoop als verkoop van woningen en panden. 'Single-page' website, waar alle informatie over BKZeeland overzichtelijk is ondergebracht. Uiteraard mobiel vriendelijk en voorzien van SEO, SSL, etc.
URL: bkzeeland.nl

QD CONSULT | HORECA CONSULTANCY
QD Consult | Quattuor Dantis is een is onafhankelijk advieskantoor voor de Horeca opgericht door Wout Viergever.
Het actuele horeca aanbod wordt regelmatig geüpdatet.

URL: qdconsult.nl

VERDUIJN'S FINE BISCUITS
Sinds 1935. Ambachtelijke fijne koekjes, wafeltjes en crackers uit Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland). Website voor zowel b2b als b2c.
“Enjoy the good life” met Verduijn's Fine Biscuits! (Engelse taal wordt later toegevoegd)
URL: verduijns.com

SCHILDERSBEDRIJF OOSTBURG
Ambacht en vakmanschap voorop! 'One page' design, oftewel één overzichtelijke pagina met de meest belangrijke informatie. Ook dat kan bij MJ-Webdesign 🙂
Uiteraard mobielvriendelijk en voorzien van Google SEO.
URL: schildersbedrijf-oostburg.nl

DE KLEINE HUISTIJGER
Grote site, kleine site, zakelijk of particulier? Voor iedereen bereikbaar!
De Kleine Huistijger Katten vachtverzorging zonder poespas te Waterlandkerkje is een 'one-page' design website, incl. Google SEO, etc.
URL: kleinehuistijger.nl

OSTEOPATHIE OOSTBURG
Nieuw in Oostburg! Persoonlijke en professionele behandelingen
voor een evenwichtige lichaamsbalans gesitueerd in het Zorgsaam ziekenhuis Antonius. Inclusief logo ontwerp.
URL: osteopathie-oostburg.nl

PAARDENSPORTCENTRUM STAL HOFSTEDE DIJKZICHT
is een ruim opgezette stal, ingericht om zowel de paardeneigenaar als de manegeruiter zich thuis te laten voelen. Mobiel vriendelijke website, Google optimalisatie, https, beveiliging, back-up systeem, etc.
URL: hofstededijkzicht.nl

VINTAGE MUSIC RADIO 1485 (VLISSINGEN)
is dagelijks te beluisteren via het internet, maar ook op 1485 kHz middengolf! ‘One-page’ webdesign, inclusief livestream media player en Facebook Nieuws module. Hou je van Classic hits? Zeker eens bezoeken!
URL: vintagemusicradio1485.nl

STICHTING RUITER- EN MENROUTES ZEEUWS-VLAANDEREN
is opgericht met als doel het realiseren en onderhouden van de ruiterroutes in heel Zeeuws-Vlaanderen. Frisse lay-out en overzichtelijke navigatie. Mobiel vriendelijk, SSL beveiliging, SEO, etc.
URL: rmrzvl.nl

ANCONAVI
Grondverzet | Verhuur | Bouwwerken in en om het huis.
Heeft u alleen een pagina nodig met de meest belangrijke informatie? Een digitaal visitekaartje? Ook dat kan bij MJ-Webdesign. Kijk maar naar deze 'basic' landingspagina. URL: anconavi.com

NATUURKAMPEERTERREIN DE BLIKKEN GROEDE
is een kleine familiecamping op een akkerbouwbedrijf met 20 ruime standplaatsen. Na een jaartje of 7 was de oude site aan vervanging toe. Met deze nieuwe website is alles weer up-2-date en future-proof 😉
URL: deblikken.nl

MARTINE DE VOS OSTEOPATHIE
verzorgt osteopathische behandelingen in de praktijk in Sint-Gillis-Waas (B), Hulst (NL) en Oostburg (NL). Website met veel informatie, SSL beveiliging, Google optimalisatie (SEO), etc.
URL: osteopaatmartinedevos.be

MIKKA
Kwaliteitsvolle melk, rechtstreeks van de boer tot bij de consument of verwerker. Nieuwe website voor Mikka dairy products te Deinze (B). 'One-page' webdesign, waar in de toekomst nog meerdere talen (en een bedrijfsfilm) aan worden toegevoegd.
URL: mikka.be

VAN HOEVE SIERTEELT
bloem- en groencentrum, tuinaanleg en -onderhoud te Groede is al jaren hét adres in West Zeeuws-Vlaanderen voor al uw groenproducten! 'One-page' webdesign. Google seo, beveiliging, back-up systeem, etc.
URL: vanhoevesierteelt.nl

ELEKTRO VAN SORGEN
Nieuwe website voor elektrotechnisch installatiebedrijf Van Sorgen te IJzendijke. Zij verzorgen zowel grote als kleine werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek in de ruimste zin van het woord. Veel info incl. een stukje geschiedenis.
URL: sorgen.nl

FRANKLIN ART PHOTOGRAPHY
Professioneel fotograaf Zeeland. Eigen werk; o.a. kunstgalerie, portret, architectuur en landschap. Ook verkoop van exclusieve foto's.
Site voorzien van seo, ssl beveiliging, back-up systeem, etc.
Nieuwsgierig? Kijk dan eens op:
URL: franklin-art-photography.nl

NICOLINE HOOGENDOORN UITVAARTVERZORGING
Persoonlijke begeleiding met warme betrokkenheid en kennis van zaken. Nicoline Hoogendoorn Terneuzen. Uitvaartverzorging voor Zeeuws-Vlaanderen. 'Ingetogen' website met veel informatie.
URL: hoogendoornuitvaartverzorging.nl

TRANSFERLAND
Met hun nieuwe DTF printer kan TransferLand (onderdeel van Signtex)  prachtige transfers printen vanaf één stuk. Met SSL beveiligde mobiel vriendelijke en overzichtelijke website. Uitgebreid bestelformulier, filmpje als basis achtergrond, etc.
URL: transferland.nl

JAN VOERMAN BOUW
is een onafhankelijk bouwbegeleidingspartner gevestigd in Cadzand.
Voerman Bouw begeleidt particulieren en bedrijven bij al hun bouw- en verbouwplannen. Nieuwe website met een 'one-page' design.

URL: voermanbouw.nl

BAGGING UNIT
Efficiënt, duurzaam en luchtdicht leveren: met de Bagging Unit trailer installatie kan het! Nieuwe website voor een innovatieve machine van Luteijn Metaalbewerking.
In de toekomst wordt de website aangevuld met meerdere talen.
URL: bagging-unit.com

ELSJE FIEDERELSJE PANNENKOEKENHUIS
De lekkerste pannenkoeken van Zeeuws-Vlaanderen eet je bij Elsje Fiederelsje te Breskens! Nieuwe mobiel vriendelijke website met veel foto's, smulkaart, geïntegreerd Facebook nieuws, etc..

URL: elsjefiederelsje-breskens.nl

CAFETARIA DE ZAGERIJ
Heerlijke verse friet, snacks & ijs aan de Traverse te Groede!
'One-page' webdesign, incl. navigatie sturing, geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, Google SEO, beveiliging, back-up systeem, etc.

URL: cafetariadezagerij.nl

INSTALLATIEBEDRIJF VAN HAL
is het installatiebedrijf in Zeeuws-Vlaanderen dat gespecialiseerd is in elektrische installaties en wateraansluitingen.
'One-page' webdesign, incl. Google SEO, etc. Pagina uitbreiding volgt..

URL: installatiebedrijf-vanhal.nl

RESTAURANT SCHONEVELD | Sophia's Italian
heet u welkom in hun vernieuwde, sfeervolle gelegenheid, waar u zich als gast thuisvoelt en de aandacht krijgt die u verdient. Heerlijk uit eten, eventueel gecombineerd met bowlen of arrangement, het kan allemaal!

URL: restaurant-schoneveld.nl

VAKANTIEHUISJE MEETJESLAND
Vakantiehuis te huur in Sint-Margriete, Oost Vlaanderen (België).
Website met veel foto's van het huis en de omgeving.
Reserveren kan rechtstreeks of via natuurhuisjehuisje.be.
Incl. contactformulier, locatiekaart, Google optimalisatie, etc.
URL: vakantiehuisje-meetjesland.be

TUINARCHITECT VAN DER PLAETSEN HEIDI
Gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen (veelal omgeving West-Vlaanderen, België). Strakke, moderne (mobielvriendelijke) website met veel foto's van diverse realisaties, ingebouwde Facebook nieuws module, contactformulier, locatiekaart, Google SEO, etc.
URL: tuinarchitect-vanderplaetsen.be

FIETSEN IN NIEUWVLIET
Fietsverhuur - Fietsen in en om - Nieuwvliet. Ontdek Zeeuws-Vlaanderen op de fiets! Website met (slechts) 2 pagina's? Ook dat kan!
Mobielvriendelijke website o.a. prijslijst, uitgebreid reserveringsformulier en veel fietsroutes
URL: fietseninnieuwvliet.nl

VIANE
Alles onder 1 dak bij dé drogisterij èn kapperswinkel in Sluis.
Mobiel vriendelijke website met o.a. (bestel)formulier, merken sliders, productfoto's,  en het laatste (Facebook) nieuws.
URL: viane.nl

AUTOTAXATIE VAN DE HEMEL
Taxateur van klassiekers, youngtimers en speciale voertuigen. 'Responsive' (mobiel vriendelijke) website, SSL beveiliging, Facebook nieuwspagina, Google seo, etc. Inclusief logo ontwerp.
URL: autotaxatievdh.nl

TRAFFIC-LINE BVBA BRUGGE
Plaatsing, verkoop, verhuur en onderhoud wegsignalisatie, w.o. verkeersborden. Ook vergunningen aanvragen, etc.
Mobielvriendelijke website, SSL beveiliging, Google seo, etc.
URL: traffic-line.be

FIETSSERVICE BRESKENS
Fietsreparatie, fietsverhuur en verkoop van nieuwe en gebruikte fietsen. Mobielvriendelijke website, SSL (https) beveiliging, Google optimalisatie, etc. Inclusief logo ontwerp en verzorging fotografie.
URL: fietsservicebreskens.nl

't POSTHOEKJE OOSTBURG
Van paperclip tot het ophalen en brengen (verzenden) van post en pakketten en nog veeeel meer!
Nieuwe 'landingspagina' incl. fotoverzorging, Google seo, SSL, etc.
URL: posthoekje.nl

VAN DEN HEMEL BV
Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Transport & Verhuurbedrijf Van den Hemel te Biervliet terecht.
Men levert o.m. zand, grind, stenen, tuingrond, beton- en sierklinkers.
URL: vdhemel.com

RENOVER
Website voor Renover Onroerend Goed bv. Aan- en verkoop, exploitatie en onderhoud van woonhuizen en winkelpanden. Mobielvriendelijk, (drone) fotografie, Google optimalisatie, SSL beveiliging, etc.
URL: renover.nl

PAEPES MEUBELEN
Dé meubelzaak van West Zeeuws-Vlaanderen, gevestigd aan de Industrieweg 23, op bedrijventerrein Stampershoek in Oostburg
Mobiel vriendelijke website, Google seo, https, etc.
URL: paepes-meubelen.nl

HINNEMAN ENGINEERING
Specialist in roestvast staal en aluminium. Hinneman beschikt over een goed ingerichte werkplaats met de modernste machines.
Nieuwe 'responsive' gebouwde website, Google seo, https, etc.
URL: hinnemanengineering.nl

CAMPING DE LANGE STRINK
Website in meerdere talen voor deze vlakbij Cadzand gelegen authentieke camping. Uitgebreide informatie over de streek, reserveringsformulier, faq pagina, ssl beveiliging, mobiel vriendelijk, etc.
URL: campingdelangestrink.nl