Bel ons: +31 (0)6 20 3333 21

Portfolio - Websites

responsive websites

MJ-Webdesign is een jong en dynamisch bedrijf en heeft diverse ontwerpen mogen maken voor zowel particulieren als bedrijven.

Behalve websites ontwerpen en bouwen is er nog meer mogelijk, zoals posters, flyers, t-shirts ontwerp, visitekaartjes, logo's, spandoeken, enz. Voorbeelden daarvan vindt u via overige.

Hieronder een overzicht van 'responsive' websites. Dat zijn websites die geschikt zijn vanaf mobiel tot tablet en van laptop tot groot beeldscherm.

Restaurant Valkenisse
ligt aan de duinen, in het bos, vlakbij het strand van Zoutelande. Nieuwe website, incl. Google website optimalisatie (SEO), locatiekaartje, mobiel vriendelijk, etc. Later wordt er nog een boekingsmodule aan gekoppeld.
URL: restaurantvalkenisse.nl

Hoeve Pallets
Nieuwe website voor Jean van Hoeve, inkoop en verkoop pallets en kisten. Google zoekmachine optimalisatie (SEO), contactformulier, locatiekaartje, responsive ontwerp, etc.
URL: hoeve-pallets.nl

Hotel De Rode Leeuw
Nieuwe website voor Hotel Restaurant De Rode Leeuw te Zuidzande. Genieten aan de Zeeuwse kust. Kleinschalig en persoonlijk.
Google zoekmachine optimalisatie (SEO), boeking module, contactformulier, CMS, Mobiel vriendelijk, etc.
URL: hotelderodeleeuw.nl

Fysiotherapie West Zeeuws-Vlaanderen
Nieuwe website voor Praktijk Fysiotherapie West Zeeuws-Vlaanderen, met vestigingen in Breskens, Cadzand, Eede, IJzendijke, Oostburg, Schoondijke en Sluis. Site moet nog deels verder worden aangevuld.
SEO, CMS, Mobiel vriendelijk, etc.

URL: fysiotherapie-wzv.nl

Spuiplein 41
Nieuwe website voor Restaurant Spuiplein 41 te Breskens.
Moderne, 'strakke' website voorzien van zoekmachine optimalisatie, cms, mobielvriendelijk, formulier, video, reserveringsmodule, etc.

URL: spuiplein41.nl

Familieparadijs De Kreeke, 't Krekeltje en Victoriadoolhof
Nieuwe website voor Familieparadijs De Kreeke, 't Krekeltje en Victoriadoolhof. Een website boordevol informatie over dit 'speelparadijs' voor kinderen te Eede. CMS, SEO, responsive, etc.

URL: dekreeke.nl

Croes Home Project
Nieuwe website voor Croes Home Project te Philippine. Dirk Croes geeft kleur aan uw interieur! Alles onder 1 dak. Vanaf een mobieltje tot groot beeldscherm prima te bekijken website.

URL: croeshomeprojects.nl

de Groene V.O.F.
Nieuwe website voor administratie- en belastingadviesburo de Groene V.O.F. Terneuzen Fraai full-screen one-page design met enkele 'special effects', mooie foto's, contactformulier, cms, seo, etc.

URL: degroene.info

Fibe & Co
Wilt u een basis webpagina met enkel de meest belangrijke gegevens? Ook dat kan bij MJ-Webdesign! Zo'n webpagina wordt ook wel 'landingspagina' genoemd. Een mooi voorbeeld hiervan is 'Fibe & Co'.

URL: fibe-co.nl

Landgoed Nooren
Nieuwe 'one-page' website. Landgoed Nooren biedt het beste van Cadzand-Bad met 6 unieke en exclusieve landgoedkavels vanaf 3000 m2. Google zoekmachine (SEO) vriendelijk, responsive, etc..

URL: landgoednooren.com

Match Sportmanagement
MATCH staat voor Management / Advies / Training / Coaching / Health. gespecialiseerd in sportclinics, beweegworkshops en sportieve seminars. CMS, SEO, responsive, etc.

URL: match-sportmanagement.nl

VDB Marmer
Nieuwe 2-talige website voor VDB Marmer. Van den Broecke levert exclusieve handgemaakte marmeren beelden. 2 Basis webpagina's, zoekmachine optimalisatie (SEO), mobiel vriendelijk, etc.

URL: vdb-marmer.nl

Quin Horseboxes
Nieuw ontwerp voor Quin Horseboxes Clinge.
No-nonsense website met een duidelijke navigatie en klikbare foto's. CMS en ook geschikt voor mobieltjes. Incl. zoekmachine optimalisatie.

URL: horseboxes.nl

FerrySquare
Het Veerplein van Breskens is in beweging!
Hoe? Dan kan je zien op deze 'one-page' design website.

URL: ferrysquare.com

Cafefiets
Nieuwe CMS responsive (mobiel vriendelijk) website voor Cafefiets (.be) de Roodrunner, het gezelligste café van Vlaanderen.
Inclusief Google website optimalisatie, back-up systeem, uitgebreid reserverings-formulier, beveiliging, etc.
URL: cafefiets.be

Het Hengelose Kaasboertje (Overijssel)
Nieuwe website voor het Hengelose Kaasboertje (huisstijl: Hollands Schoon). Bijzondere website: 'One-Page-design'.
Mobiel vriendelijk, CMS, Google geoptimaliseerd, fullscreen, etc.
URL: het-hengelose-kaasboertje.nl

Dreamwork Renovaties
Nieuwe CMS responsive website voor Dreamwork Renovaties Breskens. U kunt er terecht voor allerhande kleine en grote klussen. Of het nu gaat om de renovatie van uw badkamer, het betegelen van de hal of het plaatsen van een aanbouw.
URL: dreamworkrenovaties.nl

Nieuwe website voor Café Centraal, hét middelpunt van 't Spuiplein te Breskens waar gegeten, gedronken, gepraat en na 22.00 uur gefeest kan worden.
Veel info, zoals de complete kaart, Facebook nieuws, evenementen kalender, geschiedenis, foto's, etc...
URL: centraalcafe.nl

D’Ouwe Kerke
Nieuwe website voor d’Ouwe Kerke, het sociaal-culturele hart van Retranchement.
CMS, mobiel vriendelijk, Google (SEO) optimalisatie, fullscreen met fraaie luchtfoto, etc.

URL: douwekerke.nl

GC Verhuur en Betonboring
Goed gereedschap is het halve werk. Een klus begint met de juiste materialen.. We hebben een nieuwe website mogen maken voor GC Verhuur en Betonboring, Zaag en Freestechnieken. CMS, mobielvriendelijk, SEO, etc., incl. logo digitaliseren.
URL: gcverhuurbetonboring.nl

Heavenly Sculptures
Heavenly Sculptures: sharing the passion for collecting fine works of art, mostly religious. Website in 't Engels.
Volledig CMS, klant onderhoudt zelf de site. Regelmatige update.
Strak en zakelijke uitstraling.
URL: heavenly-sculptures.com

De Passant
Nieuwe website voor De Passant Bed & Breakfast te Breskens. Genieten van de gastvrijheid, de rust, een lekker ontbijt en is een heerlijke plek om te slapen. Mobiel en zoekmachine vriendelijke site die de klant zelf kan onderhouden.
URL: passantbreskens.nl

The Unforgiven
Zin in een (hardrock) feestje? We hebben een nieuwe website mogen maken voor The Unforgiven, een Nederlandse Metallica tribute band. CMS, responsive, Youtube video integratie, facebook album integratie, Tour data, SEO, nieuwsberichten, enz..
URL: theunforgiven.nl

Joke Pouwels
Nieuwe website voor Joke Pouwels, modestoffen, bruidsstoffen, maatkleding en naaimachines. Joke wou een overzichtelijke website, zoekmachine vriendelijk, inclusief actuele Actiepagina, contact formulier en Google locatiekaartje.
URL: joke-pouwels.nl

Onyx Nails
Eenvoudige basis website voor Onyx Nails, nagelsalon te Hoek. Het is de bedoeling dat er later een webshop aan gekoppeld wordt.
De website is ook geschikt voor mobiele kijkers. Ook het logo is ontworpen door MJ-Webdesign.
URL: onyxnails.nl

Michelle Mode
Ongecompliceerde website voor Michelle - Mode voor de trendy 50 plussers, Oostende.
Duidelijke navigatie, geïntegreerd Facebook nieuws, Google maps, mobiel vriendelijk, cms, enz.
URL: michelle-oostende.be

l'Angolo
Soms kan een website bestaande uit 1 basis pagina ook al voldoende informatief zijn. Kijk maar eens naar de website voor l'Angolo Cadzand, Authentiek Italiaans restaurant. Ook geschikt voor mobiele kijkers!

URL: langolo-cadzand.nl

Imuri - Piemonte
In het Noorden van Italië, in de regio Piemonte, ligt een waar stukje paradijs ‘De Langhe’ geheten.... Nieuwe website voor Imuri - Piemonte. Responsive, CMS, 2-talig, etc. Op vakantie naar Italië? Neem dan zeker eens een kijkje op de site!
URL: imuri-piemonte.com

Slijperij Langeraert
Nieuwe website + webwinkel met online iDeal betaling voor Slijperij Langeraert, specialist in het handmatig slijpen, conditioneren, modelleren en balanceren van Japanse en exclusieve scharen. CMS + responsive.
URL: deslijperij.com

Muziekvereniging Excelsior
Nieuwe website voor Christelijke muziekvereniging Excelsior Cadzand.
CMS, mobiel vriendelijk, slide-show, fotoalbums, video albums, uitklap menu, Google maps, Agenda, Actueel (nieuws) pagina, etc...
URL: excelsiorcadzand.nl

Kyone
Nieuwe website voor Kyone Int. Trading. Scharen 'used and produced by professionals'!
Full-responsive CMS website met diverse extra modules. Site in 3 talen (nog niet allemaal operatief)
URL: kyone.nl

Ziecom
Splinternieuwe website voor Ziecom computers te Zierikzee.
Deze CMS website is prima te bekijken vanaf een mobiele telefoon, tablet tot groot beeldscherm. Inclusief producten pagina's, slideshow, contact formulier, enz.
URL: ziecom.nl

American Car Recycling
Nieuwe website voor American Car Recycling Bernie van den Berg te Axel. Professionele fullscreen website met een uniek zoeksysteem naar gebruikte auto-onderdelen, zichtbaar op elk beeldscherm, CMS systeem, enz.
URL: vandenbergusacars.com

Bistro de Buurman
Nieuwe moderne 'responsive' website (ook te bekijken op GSM en tablet!) voor Bistro de Buurman, Spuiplein te Breskens.
Er is gebruik gemaakt van grote foto's, royale opzet, CMS systeem, SEO, Facebook integratie, slideshow, uitklapbare navigatie, enz.
URL: bistrodebuurman.nl

VSM van Steen - Constructiebedrijf Zeeland
Nieuwe website voor VSM van Steen – Mechacon te IJzendijke.
VSM is een jong bedrijf, gebaseerd op een jarenlange ervaring in de landbouw- mechanisatie. Ook verhuur van stalling en/of bedrijfsruimte
URL: constructiebedrijfzeeland.com

Johnny Duburck
De Zeeuwse flora en fauna is bijzonder mooi en enorm divers... tenminste.. als je enigszins weet waar te kijken.
Als je daarbij ook nog eens beschikt over een flinke portie geduld en de juiste apparatuur krijg je de volgende website:
URL: johnnyduburck.nl

Ladolcedonna
De site voor de vrouw van nu die wil genieten van het leven! Italy, here I come! Responsive website, d.w.z. op alle beeldscherm resoluties prima te bekijken. Full-CMS, wat betekent dat de klant de site zelf kan onderhouden.
URL: ladolcedonna.nl

JV-Engineering
Sinds 2007 heeft JV-Engineering een breed scala aan uitdagende opdrachten mogen uitvoeren in de automotive, agrarische, civiele en industriële sector.
JV Engineering - 3D Technisch tekenen en automatisering.
URL: jv-engineering.nl

Startpagina-zeeland
startpagina-zeeland.nl is hèt Zeeuwse beginpunt om te surfen op internet! Startpagina Zeeland biedt u een grote diversiteit aan bruikbare en unieke verwijzingen naar waardevolle websites gerangschikt per rubriek.
URL: startpagina-zeeland.nl

Ilse Art
Ilse Art (Zuidzande) maakt o.a. portret tekeningen van zowel jonge als oudere mensen. Behalve portretten maakt Ilse ook schilderijen voor de babykamer, kinderkamer of muur zelf. 'One-page Landingspagina'.

URL: ilse-art.nl