Bel ons: +31 (0)6 20 3333 21

Prijzen

kosten besparen

Is het laten ontwerpen, restylen, bouwen of onderhouden van een website niet vreselijk duur? Dat valt bij MJ-Webdesign reuze mee!

We zullen keer op keer ons uiterste best doen om van een website iets goeds, goed functionerend en moois te maken! Een professionele website tegen een betaalbare prijs. We zorgen voor een duidelijke navigatie en realiseren dat u gevonden word in de zoekmachines, maar wel tegen een betaalbare prijs! Ook staan (snelle) service en aftersales (nazorg) hoog in het vaandel!

  • U heeft al een complete basis webpagina ('landingspagina') vanaf € 575,- (eenmalige kostprijs)
  • Alle nieuwe websites zijn mobiel vriendelijk en voorzien van Google zoekmachine optimalisatie (SEO)!
  • Een domeinnaam (.nl, .eu, etc.) + hosting, inclusief SSL (https) beveiliging kan al vanaf € 50,- per jaar.
    Wat hosting betekent kunt u zien via de link Internet & hosting.
  • Het onderhouden van uw website is al mogelijk vanaf € 89,50 per jaar.

Specificatie

Een specificatie van alle bouwkosten en tarieven kunt u opvragen via het antwoordformulier op de contact pagina
U zal zien; HELDER en BETAALBAAR.

Neem vrijblijvend contact met ons op, waarna er eventueel een prijslijst en/of verdere informatie kan worden opgestuurd.

MJ-Webdesign
altijd in ontwikkeling......
Alle prijzen zijn ex b.t.w.

OVERZICHT en HELDERHEID

helderheidMJ-Webdesign hecht veel waarde aan OVERZICHT en HELDERHEID; dat houdt in dat uw site een duidelijke navigatie en een heldere informatiestructuur heeft. Inhoud komt op de eerste plaats.

Het is zeer belangrijk dat men meteen ziet waar uw site over gaat en waar u voor staat... uiteraard altijd in overleg met u, de klant.

Alhoewel er in het ontwerpen en bouwen van een mooie en overzichtelijke website veel tijd zit, hoeft dat niet per se schrikbarend duur te zijn.

MJ-Webdesign richt zich vooral op het midden- en kleinbedrijf (mkb), in Vlaanderen ook wel KMO genoemd, maar iedereen die zich kan vinden in onze werkwijze, is welkom! Zelfs voor particulieren kunnen we wat betekenen.

U heeft geen zin in moeilijke of technische termen, maar wilt duidelijke uitleg, snelle en goede service tegen een betaalbaar tarief? Dan bent u bij MJ-Webdesign aan het juiste adres!