Bel ons: +31 (0)6 20 3333 21

Portfolio - Websites / Responsive vervolg..

responsive websites

Vervolg websites portfolio | MJ-Webdesign

Bij MJ-Webdesign is nog veel meer mogelijk, zoals het ontwerpen (en verzorgen drukwerk) van posters, flyers, t-shirts ontwerp, visitekaartjes, logo's, spandoeken, enz. Voorbeelden daarvan vindt u via overige.

Hieronder het vervolg van 'responsive' websites. Dat zijn websites die geschikt zijn vanaf mobiel tot tablet en van laptop tot groot beeldscherm.

HOEVE OUDE TOL
is een luxe vakantieverblijf in Zuidzande, West Zeeuws-Vlaanderen.
'One page' design. Link naar aparte boeking module. Website beveiliging, Google zoekmachine. mobiel vriendelijke, etc.
URL: hoeveoudetol.nl

TACO TWEEWIELERS
te Schoondijke. Nieuwe website (nieuw opgebouwd). Uitgebreide keuze in scooters, brommers, fietsen, elektrische fietsen en accessoires. Ook fietsverhuur. Prima service en snelle reparatie.
Website SSL / https beveiliging, mobiel vriendelijk, Google SEO, etc
URL: taco-tweewielers.nl

BRUIST!
Bistro | Bar | Beds in de uitgestrekte polders van Cadzand.
Nieuwe website; boeking module, informatie per kamer, Google zoekmachine optimalisatie (seo), SSL beveiliging, etc.
Inclusief logo ontwerp.
URL: bruistcadzand.nl

WASSERIJ ZEELANDIA
verhuur en professioneel reinigen van horeca linnen.
Nieuwe website, responsive (mobiel geschikt), contactformulier, werkwijze beschrijving, Google maps, SEO, SSL certificaat, etc.

URL: wasserij-zeelandia.nl

ERIK SCHERBEIJN
Nieuw gebouwde website voor verkeersschool Erik Scherbeijn.
Veel informatie, geschikt voor alle beeldschermen, Facebook integratie, contactformulier, Google maps, SEO, etc.

URL: erikscherbeijn.nl

STOUTEN SEROOSKERKE
Website (opnieuw gebouwd) voor H.C. Stouten te Serooskerke (Walcheren), een modern gecertificeerd auto-demontagebedrijf die zowel Europese, Japanse en Koreaanse merken voert.
Heeft u een onderdeel voor uw auto nodig? Kijk dan eerst eens bij: stoutenserooskerke.nl

DE ZEESTER VERHUURBUREAU
voor een aangenaam verblijf in de meest zuidelijke badplaats van Nederland. Online cat boekingsysteem voor de accommodaties, mobiel vriendelijk, dronefoto's en -video, contactformulier, etc.
Binnenkort ook nog in meerdere talen.
URL: dezeester.nl

STEKELINCK MODE SLUIS
..is al jaren een begrip op het gebied van eigentijdse mode. 'One page' design. Inclusief diashow met actuele mode foto's, logo slider, en locatiekaartje. Mobielvriendelijk, SSL beveiliging, back-up systeem, etc.

URL: stekelinckmode.nl

MINICAMPING DE CATSHOEK
te Nieuwvliet, op slechts een paar kilometer van de kust, is dé familiecamping bij uitstek met een 9,4 beoordeling door Zoover! Eddy en Monique van Campen – de Winter heten u van harte welkom!
Mobielvriendelijke site, fotoalbum, Facebook integratie, SSL beveiliging, etc. URL: minicampingdecatshoek.nl

MDR WITGOED REPARATIE
Voor snelle vakkundige reparatie van uw wasmachine, wasdroger, vaatwasser, fornuis, afzuigkap, magnetron, diepvries, koelkast, klein huishoudelijk, etc. 'One page' design / luxe 'landingspagina', inclusief SSL (https) beveiliging, contactformulier, etc.
URL: mdrwitgoed.nl

HONDENTRIMSALON WONDER DOG
Nieuwe website voor de trimsalon van Amanda de Fouw, Dorpsplein 19 Schoondijke. De website is geschikt voor mobieltjes, tablet, laptop en desktop pc en voorzien van https (SSL) beveiliging.

URL: hondentrimsalon-wonderdog.nl

SIGNTEX BELETTERING & BEDRIJFSKLEDING
Voor een mooie indruk van de gerealiseerde werken kunt u kijken bij belettering. Wilt u meer info en de verschillende catalogi inzien van werkkleding, kijk dan bij bedrijfskleding.  Nieuwe, mobiel vriendelijke website, SSL beveiliging, Facebook Bedrijven pagina nieuw, etc.
URL: signtex.nl

AUTORIJSCHOOL RINO DE WINDT
We hebben de website (op)nieuw en volledige schaalbaar / 'responsive' opgebouwd. Tevens voorzien van SSL / https beveiliging en geïntegreerd Facebook nieuws, etc..

URL: rinodewindt.nl

LUTEIJN METAALBEWERKING
...als het om maatwerk gaat. De website is vanaf 0 opnieuw gebouwd, zodat deze nu ook 'responsive / mobielvriendelijk' is. Tevens voorzien van SSL / https beveiliging. We hebben ook nog enkele foto's gemaakt en een drone foto van de Deltahoek.
URL: luteijnmetaal.nl

OLDTIMER TROUWAUTO ZEELAND
Een uitgebreide website met meerdere pagina’s of één enkele webpagina met de meest belangrijke info? (Bijna) alles is mogelijk. Voor Oldtimer trouwauto Zeeland hebben we een ‘luxe landingspagina’ mogen ontwerpen.
URL: oldtimertrouwautozeeland.nl

ZEELAND WONINGONTRUIMING
Voor Zeeland Woningontruiming hebben we hun bestaande website mogen ‘nabouwen’; compleet vernieuwd, incl. diverse nieuwe elementen en enkele eigengemaakte (drone)foto’s. Zeeland Woningontruiming is een onderdeel van ZorgRuim.
URL: zeelandwoningontruiming.nl

STECOR FOTOGRAFIE
Een bijzondere site voor een bijzonder project met een oogstrelend randje.. Van reclamefotografie tot portretten en van Burlesque tot Boudoir… Een mooi visitekaartje waar elk beeld een verhaal vertelt..
Kijk zelf maar;
URL: stecor.nl

ZORGRUIM ZEELAND
"Betaalbaar en betrouwbare professionals in woningontruiming, schoonmaak en kleine verhuizingen. Website met veel informatie, verschillende contactformulieren, mobiel klikbare telefoonnummers, Instagram integratie, https, enz..
URL: zorgruim.nl

DE KAPELLEHOF
Vakantie met zorg in de polder van Nieuwvliet, Zeeuws-Vlaanderen. Inclusief beschikbaarheid kalender die de klant zelf kan bijhouden. Https beveiliging, mobiel geschikt, drone fotografie, prijzen tabel, contactformulier, locatiekaartje, etc.
URL: dekapellehof.nl

DL SERVICE & ONDERHOUD
Ook voor DL hebben we een ‘luxe landingspagina’ mogen maken, oftewel 1 webpagina waar de meest belangrijke gegevens op staan. Inclusief logo ontwerp. Voor alle kleine klusjes in en om het huis (omgeving West Zeeuws-Vlaanderen) kan je voortaan naar:
URL: dlservice-onderhoud.nl

SCHILDERS- & AFWERKINGSBEDRIJF DUSTE
Veel info over schilderwerk, glas, behang, vloeren, zonwering, raamdecoratie, etc. Voorzien van beveiliging certificaat, geïntegreerd Facebook nieuws, locatiekaart, contactformulier, etc.

URL: duste.nl

EENHOORN OOSTBURG
Hotel Restaurant De Eenhoorn is gelegen in Oostburg, het centrum van West Zeeuws-Vlaanderen. Website met laatste nieuws integratie d.m.v. Facebook module, direct boeken, tafel reserveren, etc. De site is voorzien van een https beveiliging, Google optimalisatie (seo), mobiel geschikt, etc. URL: eenhoornoostburg.nl

CADEAUSHOP BRESKENS
'Luxe landingspagina' voor Cadeaushop / Geschenk Shop & Souvenirs Van de Voorde. Eén webpagina met de meest belangrijke informatie. Een gezellige winkel aan de rand van het centrum in Breskens, Boulevard 4
URL: cadeaushopbreskens.nl

DE AD(h)D ERVARINGSEXPERT
Voor het beter begrijpen van- en meer begrip voor AD(H)D. 'Strakke' website met rustige kleuren. Hetty legt op een speelse manier uit wat AD(H)D is en hoe je er mee om kunt gaan als professional, ouders of ervaringsdeskundige..

URL: adhdervaringsexpert.nl

FRANKLIN DUMOLIJN
Website voor amateurfotograaf Franklin Dumolijn uit Knokke-Heist. De opdracht was om een website te maken met zo min mogelijk ‘opsmuk’. De foto’s doen de rest. De website wordt later nog voorzien van meerdere talen en is SSL beveiligd, mobielvriendelijk, etc.
URL: franklindumolijn.be

RNR MOTORSPORT
Bij RNR-Motorsport kunt u terecht voor cross- en enduro-onderdelen, kleding en accessoires. Website met 2 hoofdpagina's in 2 talen. Logo-slider met links naar de bedrijven, locatiekaart, laatste Facebook nieuws. Mobile friendly, Google seo, etc.
URL: rnr-motorsport.com

CAFETARIA BOULEVARD1 BRESKENS
Heeft u een enkele webpagina nodig met alleen de meest belangrijke gegevens? Geen probleem, ook dat kan! Kijk maar eens naar de nieuwe website van Cafetaria Boulevard 1 te Breskens. Uiteraard voorzien van Google optimalisatie, mobiel geschikt, etc.
URL: boulevard1.nl

BRUIST! CADZAND
Het Bruist in Hotel Bistro Bruist!, gelegen tussen Cadzand Dorp en -Bad. We hebben een landingspagina mogen maken, oftewel 1 basispagina met de meest essentiële gegevens. Ondertussen zijn we bezig met het opzetten van de 'echte' website met meerdere pagina's. Ook hebben we het logo mogen ontwerpen. URL: bruistcadzand.nl

MINICAMPING ESSENHOEVE CADZAND
'Responsive' website voor Minicamping Essenhoeve, Bosweg 2 te Cadzand. De site is in het Nederlands en Duits, voorzien van een prettige navigatie en veel informatie. Inclusief reservatie formulier, fotoalbum, Google optimalisatie, https (SSL) beveiliging, etc.
URL: essenhoeve.nl/

RIVAGE, CROX HOUCKE 37 NIEUWVLIET
U verhuurt een vakantiewoning en wilt deze beter / makkelijker onder de aandacht brengen? Wat dacht u van een eigen website? De website voor Rivage 37 is in de Duitse en Nederlandse taal, voorzien van een SSL certificaat, Google optimalisatie, online reservering, etc..
URL: rivage-37.nl

FOTO VERSTRAATEN
Website voor Henk Verstraaten, professioneel fotograaf te Breskens. Fullscreen foto's (diashow) op de openingspagina en uiteraard geschikt voor mobieltjes. CMS, Facebook integratie, eigen blogpagina, contactformulier, SSL beveiliging certificaat, Google optimalisatie (SEO), etc... URL: fotoverstraaten.nl

MCT TERNEUZEN
Website voor MotorCycle Tuning Terneuzen. Kwalitatief hoogwaardig onderhouden reparatie van alle merken motoren. Gespecialiseerd in Ducati. Google optimalisatie (SEO), Google maps, SSL beveiliging (url met 'groen slotje') contactformulier, back-up systeem, etc. URL: mctonline.nl

DE KNOCKAERTHOF MINICAMPING Cadzand
Website voor deze gezellige, kleinschalige familiecamping. Voorzien van 2 talen; Nederlands en Duits en verder uiteraard van de nodige Google zoekmachine optimalisatie (SEO), Google maps, contact formulieren (2 talen), beveiliging, back-up systeem, etc.
URL: deknockaerthof.nl

Buysse Koeltechniek Breskens
De nieuwe website moest dezelfde uitstraling hebben als de pas opgeleverde aircozeeland.com website. Uiteraard voor alle beeldschermen geschikt, Google zoekmachine geoptimaliseerd, SSL beveiliging, etc.
URL: buyssekoeltechniek.nl

LOONBEDRIJF - DE CLERCQ | Kruishoutem (B)
Een jong, dynamisch loonbedrijf, dat uitgerust is met een recent en goed onderhouden machinepark. Veel informatie en foto's, Google website optimalisatie, mobiel vriendelijk, etc.

URL: loonwerkendeclercq.be

TYPE H Retro conversions
Een Citroën Jumper ombouwen naar een nostalgische Foodtruck (of ander model) retro look Type HY? Dan moet u bij TypeH Conversions te Clinge zijn. Google SEO, cms, responsive, etc. Inclusief logo ontwerp.

URL: typeh.nl

PODOTHERAPIE ZEELAND
Uw voeten in goede handen bij Praktijk Podotherapie Zeeland.
Klant plaatst zelf de nieuwsberichten. Verder voorzien van zoekmachine optimalisatie, enquête formulier, Google maps, etc.

URL:  podotherapiezeeland.nl

HOTEL BRASSERIE SANDERS DE PAAUW
Nieuwe website voor Familiehotel Sanders de Paauw / Brasserie Jantje van Sluis. Direct boeken link, direct mobiel kunnen bellen, mooie dronefoto van Sluis, 'rustig' kleurgebruik, etc. De website wordt later nog uitgebreid, waaronder meerdere talen.
URL: hotelsandersdepaauw.nl

TAXI SERVICE SLUIS
Comfortabel en veilig onderweg met Taxi Service Sluis. Een 'one-page-design' website met direct bellen mogelijkheid en zelfs rechtstreeks vanaf je mobieltje een WhatsAppje sturen is mogelijk. Geoptimaliseerd voor mobiele kijkers.
URL: taxiservicesluis.nl

DE ZEEUWSCHE KRINGLOOPBEURS
De snuffelwinkel te St. Jansteen (Oost Zeeuws-Vlaanderen) waar je nog echt iets kunt ontdekken! Nieuwe (basic) site, schaalbaar, SSL (https) beveiliging, etc. Elke maand nieuwe producten op de site!

URL: kringloopbeurs.nl

STIJLVOL-C
Website voor Claudia Nooren, gecertificeerd interieur en kleurstyliste | Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland. 'One-page' design, brede strak-speelse vormgeving, SSL beveiliging, SEO, CMS, etc..

URL: stijlvol-c.nl

SCHILDERSBEDRIJF PETER BOEIJE
Nieuwe website voor Schilder- en onderhoudsbedrijf Peter Boeije te Oostburg. Te bekijken vanaf een mobieltje tot groot beeldscherm, inclusief Google website optimalisatie, back-up systeem, beveiliging, etc.
URL: schildersbedrijfpeterboeije.nl

Voor RIVAGE VERHUUR NIEUWVLIET hebben we een Blog mogen ontwikkelen, een waardevolle aanvulling voor hun website. Volg Rivage en hun gasten op vakantie aan de Zeeuwse kust met foto’s en verhalen. De website kan zelf worden onderhouden door de eigenaar (cms).

URL: rivage.nu

HST TRANSPORT GOES
Een deel van de foto’s zijn gemaakt door MJ-Webdesign, inclusief dronefotografie. SSL certificaat (https), Google zoekmachine optimalisatie (seo), responsive, contactformulieren, beveiliging, back-up systeem, OpenStreet Maps, etc.
URL: hsttransport.nl

HINNEMAN RIJSCHOOL
Auto, motor of vrachtwagenrijbewijs halen? Dat kan snel en efficiënt bij rijschool Hinneman te IJzendijke. Website, inclusief diashow, aanmeldformulier, Google optimalisatie, Facebook integratie, mobiel vriendelijk, etc.
URL: hinneman.nl

REDACO
Bouwen en verbouwen in Zeeuws-Vlaanderen. Uw professioneel en betrouwbaar klusbedrijf. Website, inclusief 'Ken Burns effect' slideshow, projecten pagina, contactformulier, SEO, responsive (dus ook voor mobiel gebruik) , etc.
URL: redaco.nl

FYSIOTHERAPIE WEST ZEEUWS-VLAANDEREN
Website voor Praktijk Fysiotherapie West Zeeuws-Vlaanderen, met vestigingen in Breskens, Cadzand, Eede, IJzendijke, Oostburg, Schoondijke en Sluis. Site moet nog deels verder worden aangevuld.
SEO, CMS, Mobiel vriendelijk, etc.

URL: fysiotherapie-wzv.nl

SPUIPLEIN 41
Website voor Restaurant Spuiplein 41 te Breskens.
Moderne, 'strakke' website voorzien van zoekmachine optimalisatie, cms, mobielvriendelijk, formulier, video, reserveringsmodule, etc.

URL: spuiplein41.nl

DE GROENE V.O.F.
Website voor administratie- en belastingadviesburo de Groene V.O.F. Terneuzen Fraai full-screen one-page design met enkele 'special effects', mooie foto's, contactformulier, cms, seo, etc.

URL: degroene.info

CROES HOME PROJECTS
Website voor Croes Home Projects te Philippine. Dirk Croes geeft kleur aan uw interieur! Alles onder 1 dak. Vanaf een mobieltje tot groot beeldscherm prima te bekijken website.

URL: croeshomeprojects.nl

MATCH SPORTMANAGEMENT
MATCH staat voor Management / Advies / Training / Coaching / Health. gespecialiseerd in sportclinics, beweegworkshops en sportieve seminars. CMS, SEO, responsive, etc.

URL: match-sportmanagement.nl

Het Hengelose Kaasboertje (Overijssel)
Website voor het Hengelose Kaasboertje (huisstijl: Hollands Schoon). Bijzondere website: 'One-Page-design'.
Mobiel vriendelijk, CMS, Google geoptimaliseerd, fullscreen, etc.
URL: het-hengelose-kaasboertje.nl