Bel ons: +31 (0)6 20 3333 21

Website laten maken Zeeland

responsive websitesWilt u een website laten maken? Professioneel en betaalbaar?
Provincie Zeeland of ver daarbuiten?

Wij ontwerpen, responsive (schaalbare) CMS websites tegen eenmalige ontwerp kosten. Of u nu in Zeeuws-Vlaanderen woont, Zeeland, België of ver daarbuiten? Geen probleem. U kunt bij ons langskomen of wij komen naar u toe. Er zijn tegenwoordig voldoende manieren om te communiceren, van mail tot mobieltje en WhatsApp tot Skype...

'Responsive' design

Wij bouwen websites die geschikt zijn voor alle mobiele apparaten zoals mobiele telefoons, mini-tablets, tablets en laptops. Vanzelfsprekend ook voor desktop pc. 'Responsive' betekent 'schaalbaar'. Simpel gezegd passen responsive websites zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt.

Gebruiksvriendelijk ontwerp, ook voor Google

MJ-Webdesign is gespecialiseerd in het maken van gebruiksvriendelijke websites (op maat) met een onderscheidende en professionele uitstraling. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en nemen deze mee in het ontwerp.
Wij maken geen gebruik van ‘kant en klare’ ontwerpen, maar ontwerpen vanaf 0 naar uw wensen of in uw ‘huisstijl’.
Snel online en goed gevonden worden in Google? Dit alles is mogelijk met een (WordPress CMS) website van MJ-Webdesign. Alle pagina’s, producten en modules zijn ingesteld om goed naar voren komen in Google.

Support

Een belangrijk onderdeel bij het laten maken van een website is de support en technische ondersteuning.
Wij kunnen uw website voor u onderhouden, inclusief alle updates, beveiliging, back-ups, etc. zodat uw website altijd zichtbaar en up-2-date blijft. U kan desgewenst ook zelf foto’s en teksten plaatsen en/of aanpassen.
Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur. Zowel online als telefonisch.

Bekijk eens onze laatste projecten.

Vraag direct een offerte aan

Wil je je online onderscheiden? Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan door middel van het contactformulier of laat je telefoonnummer achter. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Een beller is nog sneller 😉 +31 (0)6 20333321