Bel ons: +31 (0)6 20 3333 21

5 redenen om een website te laten bouwen

eerste indruk1. Zorg voor een goede eerste indruk

De eerste indruk is de belangrijkste. Een website moet er visueel goed uit zien.
Veelal wordt hier een mooie afbeelding voor gebruikt of eventueel een diashow met aantrekkelijke afbeeldingen. Zelfs een filmpje is mogelijk!

Wij proberen altijd te zorgen voor een uniek design, uiteraard altijd in overleg met u als klant.

Loop eens door onze portfolio om voorbeelden te bekijken.

2. De website moet technisch in orde en up-2-date zijn

Een (professionele) website bouwer weet waar hij het over heeft. Zowel achter de schermen (technisch) als zichtbaar (de content / inhoud) moet alles in orde zijn en up-2-date worden gehouden. Wij bieden de mogelijkheid om het up-2-date houden door ons te laten verzorgen d.m.v. een onderhoudscontract.

3. Bespaar tijd (en geld)

Uw webdesigner neemt veel werk uit handen. MJ-Webdesign kan u een systeem (CMS) aanbieden waarmee u zelf uw teksten en/of foto’s kan aanpassen, maar soms is het nog veel makkelijker om dat door de designer zelf te laten doen. Stuur uw teksten en/of foto's door en wij passen dit (veelal binnen 24 uur) aan!

4. Prestaties van je website en back-ups

Wij werken uitsluitend met het programma ‘Wordpress’. Dit is een CMS systeem wat regelmatig geüpdatet wordt. Verder zorgen we ervoor dat de website wordt voorzien van de juiste beveiliging en kunnen we zelfs de domeinnaam en hosting voor u verzorgen. Tenslotte maken back-ups (een essentieel onderdeel uit van het onderhoud). Mocht er onverhoopt een keer iets misgaan met je website, dan is het een kwestie van de laatste back-up terugplaatsen.

5. Google zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een mooie website is 1, gevonden worden is minstens net zo belangrijk! MJ-Webdesign weet waar op te letten. We volgen de laatste Google zoekmachine trends en passen deze waar mogelijk toe op uw website.

U kunt ons bereiken via
Telefoon: +31 (0)6 20 3333 21 (ook WhatsApp)
Skype / Facetime: MJ-Webdesign
E-mail: info@mj-webdesign.nl

MJ-Webdesign
(Contactpersoon: Jan van de Wege)
Pallas 11
4501 GR Oostburg